Veranderen doe je nooit alleen.  Samen kun je ingewikkelde veranderingen tot een goed einde brengen. Daarbij help ik  graag bij het begeleiden van het proces, het verhelderen van uw doelstellingen en het ontwerpen van een resultaatgerichte veranderaanpak. Als ondernemingsraad op zoek naar meer grip? Als managementteam op zoek naar een spiegel?  Graag help ik u verder met de nieuwe stap.

Mijn organisatie adviespraktijk maakt gebruik van uniek ontworpen cartoons waarmee processen en vraagstukken worden gevisualiseerd en een gezicht krijgen. 

schilder

Uw organisatie in beeld brengen

Analyse, humor en betrokkenheid zijn drie manieren die hand in hand gaan om de bovenstroom van rapporten en de onderstroom van de koffieautomaat samen te brengen. Kijk op mijn portfoliopagina om te zien hoe ik deze stromen bij elkaar breng.

Voor het in kaart brengen van complexe processen gebruik ik o.a. cartoons. Deze zijn bij uitstek geschikt om met humor teamsessies, conferenties of scenariobijeenkomsten tot een succes te maken.

Interventiemethoden kunnen op vele manieren vormgegeven worden, maar met cartoons tekenen kunnen er observaties en interventies gemaakt worden op een goede manier. Op de praktijkdag Organisatie cartoons leert u werken met beelden en presentaties als feedbackmogelijkheden.

Wat ik voor u kan doen?

  • Organiseren van een gewenste verandering voor u en uw team. Door het verrichten van een heldere diagnose en  het begeleiden van werk en studieconferenties.
  • Creëren van nieuwe mogelijkheden bijvoorbeeld door voorzitterschap van bijeenkomsten, begeleiden en organiseren van congressen en conferenties, ontwerp en begeleiden van creatieve sessies, visualisatie van organisatie en team vraagstukken en illustraties bij diverse organisatie documenten.
  • Ontwikkelen van een een resultaatgerichte aanpak voor u en uw team.  Als betrokken en ervaren adviseur en begeleider help ik u een stap verder. Door mee te werken, de spiegel voor te houden en resultaten te boeken.